Статті


Захист від пожежі приватного гаражу водяною спринклерною системою
Спринклерне водяне пожежогасіння - один з найнадійніших, ефективних і поширених видів пожежного захисту. Повна безпека для людини і висока вогнегасна здатність дозволяють застосовувати його для захисту торгових центрів, паркінгів, складів, житлових приміщень. А чи можна використовувати водяне пожежогасіння для захисту домашнього гаража? Якщо у Вашому гаражі знаходиться автомобіль з паровим двигуном на вугіллі та дровах, то припускаємо, що ТАК! А якщо з двигуном ..
3345
Захист гаража від пожежі  порошковим модулем
ЗА і ПРОТИ порошкового модуля для захисту домашнього гаража. Для захисту гаража можуть бути використані автоматичні порошкові балони СПРУТ, Тунгус, Буран, САМ. У нашому випадку - це об"ємне порошкове гасіння пожежі класу В - рідких горючих матеріалів. Принцип зберігання і викиду порошку у різних виробників відрізняється, але принцип придушення вогню однаковий для всіх модулів. Бензин і горючі матеріали в гаражі чудово погасять порошковим балоном, але не все та..
2999
Пожежна безпека сауни лазні власними руками. Практичні поради
Ось і здійснилася Ваша мрія - Ви стоїте на порозі свого будинку і дивитесь на щойнозбудовану лазню. Але чи замислювалися Ви про те, що замість вашого творіння в один момент може залишитися купа попелу? Ще ні? Тоді ми допоможемо Вам зважитися на захист від пожежі. Цей текст для тих, хто вже обпікся, будує свій другий шедевр або вчиться на чужих помилках. Ми впевнені, що Ви перечитали всі форуми в мережі і зупинилися на спринклерній системі, як н..
8646